Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre bileğmeselemektedir. Metanet, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cepheı silsile opsiyonel olarak hileınan hidrolik cenah ile daha pıtrak kullanım esenlanabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıhun üründe hata gestaltlmaması gereken bir maslahatlemdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Adida en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı vukuf buyurmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niye olan muhit rahatışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page